Kreativiteket i Hals

Kreativiteket er en lille lokal garnbutik i Hals, Nordjylland med farver og fibre i fokus. 

Her tilbydes et bredt udvalg af garner produceret med omtanke for, at ingen lider under dets tilblivelse, hverken mennesker, miljø eller dyr.
Dermed udgør økologiske eller certificerede garner en stor andel af sortimentet. Ligeledes prioriteres garner med naturlige fibre, fremfor garn af syntetiske fibre.

Selv elsker jeg farver, og gør mig umage for at kunne favne dig i dine valg, uanset om du er til pastel, pang eller ‘undyed’. Derfor rummer sortimentet også en bred skala af farver, der er mindst ligeså tiltagende udvalget af garn. 

Kreativitekets forretning ligger i Hals på hjørnet af Kattegat og Limfjorden.  Men her er ikke langt til hverken Nørresundby/Aalborg eller Dronninglund.
De mange sommerhuse i området gør Hals til en travl by om sommeren, fuld af liv og feriegæster. 
I vinterperioden er her ro, og tempoet i byen igen sagtnet.
Men lige skønt er her i Hals, og efter en tur langs strand og fjord med frisk luft, så er man klar til at sætte sig en stund med sit håndarbejde. 

Åbningstider

Mandag 10 – 17
Tirsdag 10 – 17
Onsdag 10 – 17
Torsdag Lukket
Fredag 10 – 17
Lørdag  10 – 13

Kreativiteket holder Sommerferie i uge 24 2024

Ordrer fra Kreativitekets webshop lagt mellem 9. – 16. juni afsendes derfor mandag d. 17. juni

 

 

 

Bag Kreativiteket

Jeg hedder Trine, og jeg indehaver af Kreativiteket.
For mig er kreativitet essentielt, og selv kan jeg ikke have mine hænder i ro.
Jeg er drevet af lysten til at realisere mine ideer, og jeg vil hellere prøve end lade være.
En stærk vilje om fortsat at have en lokal garnbutik, gjorde at jeg startede Kreativiteket, og således fortsatte den garnbutik som har været her i over 30 år.
Nu er strik min hverdag og jeg vil gerne formidle materialer, kombinationer af farver og fibre til dig og dine kreative projekter.

Tidligere har jeg arbejdet som farmakonom på apotek, og nu har jeg så en garnbutik, der både er en rigtig garnbutik og en webshop.

Til at tage springet fra farmakonom til indehaver af en garnbutik, har jeg fået hjælp hos Start Up Club i Aalborg, og der er skrevet en lille artikel om min case
Du kan læse den på deres hjemmeside.