CaMaRose Økologisk Sommeruld

42,00 kr.

-
+

Sammensætning: 70 % økologisk merinould, 30 % økologisk bomuld

Anbefalet pind: 2,5-3,5

Angivet strikkefasthed 10 x 10 cm: 26-28m 40 pinde

Løbelængde pr. 50 g: 230 m

Vask: Uldprogram max. 30 C˚

Beskrivelse

Økologisk Sommeruld er et tretrådet blandingsgarn bestående af 70 % økologisk merinould og 30% økologisk bomuld.
Strikkefastheden er angivet til 26-28 m / 40 pinde, 10 x 10 cm på pind 2,5-3,5

Sommeruldens kombination af merinould og bomuld giver en lethed og blødhed som er særdeles velegnet til baby- og børnestrik. Men selvfølgelig også til sommerstrik som strikkede toppe og bluser.
Men er også velegnet til hækling og giver med sit indhold af bomuld en god formstabilitet og bliver med sine 70% uld ikke tungt ved større arbejder f.eks. tæpper.
Certificeret efter STANDARD 100 by OEKO-TEX®

Økologisk Sommeruld fra CaMaRose må vaskes i vaskemaskinen på uldprogram og med sæbe beregnet til vask af uld, men garnet er ikke superwash-behandlet.
Foretrækker du et garn af uld bomuld hvor ulden er superwash-behandlet kan du i stedet bruge Lana Cotton 212 fra Hjertegarn. Lana Cotton 212 har en tilsvarende strikkefasthed.

CaMaRose Økologisk sommeruld, kan bruges som alternativt garn i opskrifter hvor 1 tråd Yaku eller Økologisk Pimabomuld er anvendt.

Kreativiteket forhandler et udvalg af trykte strikkeopskrifter med CaMaRose Økologisk Sommeruld. Ønsker du at købe opskrifterne som PDF-fil kan du købe opskrifterne på CaMaRoses hjemmeside. 

Kreativiteket forhandler desuden alle farver i sommeruld, dog tages forbehold for restordre samt midlertidigt udsolgte farver.

oekotex camarose standard 100

Lignende produkter