CaMaRose Midnatssol

Original price was: 46,00 kr..Current price is: 39,00 kr..

-
+

Sammensætning: 54% Alpaca, 10 % merinould, 36 % tencel

Anbefalet pind: 3-4

Angivet strikkefasthed 10 x 10 cm: 19-22 m

Løbelængde pr. 50 g: 200 m

Vask: Håndvaskes

Beskrivelse

Midnatssol er blanding babyalpaka, mulesingfri merinould og Tencel.
Tencel udgør den fine tråd der holder sammen på fibrene i garnet, og er lavet af træfibre.
Garnet er blødt og luftigt og er ideelt som følgetråd.
Midnatssol produceres specielt til CaMaRose på et familieejet italiensk spinderi og under hele produktionen tages hensyn til miljø og dyrevelfærd. Merinoulden er fra Sydamerika.

Midnatssol er et fantastisk alternativ til silk-mohair-garner. Midnatssol har næsten samme løbelængde som de fleste kid silk/silk mohair, men er meget billigere.
Hvis du synes mohair er for “langhåret” eller af andre årsager ikke ønsker et mohairgarn med i dit strikketøj, så er midnatssol mit bedste bud på et alternativ.
Erstatter du Midnatssol med et Mohair-garn i en model, skal du blot være opmærksom  på Midnatssols løbelængde, som er 200 m pr. 25 g, og at Midnatssol ikke indeholder silke, og muligvis ikke får sammen blankhed, som det garn du erstatter det med.

Hos CaMaRose kan du købe opskrifter hvor Midnatssol anvendes f.eks Hortensia Top eller Smuk Smock Sweater

Alternative strikkefastheder:
17-18 m/10 cm, 2 tråde pind 4
14-15 m = 10 cm, 3 tråde pind 5

Hos Kreativiteket er Midnatssol en bestseller. Indimellem løber jeg tør for nogle farver, og der kan gå noget tid før det igen er muligt at bestille hjem.
Er en farve udsolgt hos Kreativiteket, kan du selv tjekke om den er i restordre hos CaMaRose. Er farven markeret med “Udsolgt” kan der i øjeblikket ikke bestilles mere.

Lignende produkter